fbpx
Your cart is empty.
×
Your cart is empty.
Een kijkje in mijn Atelier en dat van de zetter.
23 May 2017 Charlotte de Koomen

Een kijkje in mijn Atelier en dat van de zetter.

Posted in Blog

The making of Charlie Mae – Classic Collection

Onze Classic Collection is een collectie met klassieke sieraden, ontworpen om aan te sluiten bij elke gelegenheid. Deze elegante, vrouwelijke sieraden zijn tijdloos en gaan je hele leven mee. Het zijn sieraden die ik maak maar waar jullie een verhaal aan geven. Zo krijgt de een een prachtig sieraad voor haar verjaardag, afstuderen of laatst heb ik een unieke verlovingsring voor mijn vriendinnetje gemaakt. Dit maakt niet alleen mijn rol als goudsmid belangrijk maar ook die van jullie, want jullie brengen ze tot leven.

In het filmpje hieronder laat ik het proces zien van één van de favorieten uit de collectie: De “Charlie Mae” ring. Je krijgt een kijkje in mijn atelier, én dat van de zetter. Je krijgt te zien hoe ik de ring maak en de Ioliet erin zet. En als kers op de taart plaats de zetter er nog vier smaragden naast.

Verliefd geworden op de ring? Of wil je de rest van de collectie zien? Kijk op onze website: www.charlottedekoomen.com.

Blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je bent de eerste die meer te weten komt over onze acties en nieuwe collecties.

Ontwerp samen met mij je eigen, unieke sieraad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op via de email of het contactformulier van deze website.

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*